Etsitkö kotia?

CO_valimerkki
Joi

Oletko etsinyt kotia perinteisin keinoin, mutta kotia ei löydy ja aikaa kuluu hukkaan. Etsimme sinulle toiveidesi mukaisen kodin. Näemme myytävien asuntojen pohjaratkaisut mahdollisuuksina remontoida sinulle uusi koti. Coticolla olemme kiinnostuneita kuulemaan toiveesi ja ratkaisemaan haasteesi

Haluat kodin viiden kilometrin päästä keskustasta. Alueella pitää olla palveluita kuten kauppa ja päiväkoti. Hyvät harrastemahdollisuudet ovat plussaa. Rivitalo tai omakotitalo, kunhan on piha jossa voisi pitää grillijuhlia ystäville. Iso avara keittiö, sauna ja takka ovat aina olleet haaveesi.

Näemme myynnissä olevien kotien pohjaratkaisut toisin, näemme ne mahdollisuuksina. Sinulle ei ehkä ole tullut mieleen, että saunan tai takan voi rakentaa jälkikäteen. Avokeittiön saa purkamalla seinän keittiön ja olohuoneen väliltä, yleensä kantavatkaan seinät eivät ole ongelma.

Palvelumme avulla säästät aikaa ja vaivaa. Saat meiltä ehdotukset uuden kodin valitsemiseksi ja kustannusarvion remontin toteutuksesta. Mikäli päädyt remontoimaan uuden kotisi kanssamme, huolehdimme puolestasi kaiken, luvanvaraisista muutostöistä valmiiseen remontoituun tilaan.Valmistaudu nauttimaan uudistetusta kodista.

Varaa ilmainen arviokäynti

Palaa takaisin