Huoneistoremontti

CO_valimerkki
Joi

Huoneistoremontti kokonaispalveluna. Cotico kokonaispalvelu on kehitetty helpoksi ja turvalliseksi niin, ettei Sinun tarvitse huolehtia itse mistään. Kodinremontteihin erikoistuneet Cotico Designer ja Cotico Consult huolehtivat huoneistoremontista alusta loppuun toiveidesi mukaan. Turvalliseen kokonaispalveluumme sisältyy tila- ja tekninen suunnittelu, suojaus ja purku, asennus, sähkö- ja putkityöt, rahdit ja toimitukset, kokonaistakuu ja tarvittaessa rahoitus. Huoneistoremontti kokonaispalveluna on turvallinen valinta kun haluat pysyä budjetissa.

Cotico Designer auttaa sinua kodin yhtenäisen ilmeen suunnittelussa.

Cotico Designer auttaa sinua kodin yhtenäisen ilmeen suunnittelussa.

Huoneistoremontti alkaa aina ammattimaisella tila- ja teknisellä suunnitelmalla, jossa huomioimme lakisääteiset kartoitukset kuten asbesti- ja haitta-ainekartoitukset. Huoneistoremontti voi koskea olohuonetta, makuuhuonetta, eteistä, kellaria tai ullakkotilaa, sinun ei tarvitse huolehtia vaan teemme työt kokonaispalveluna. Emme ole rajoittaneet pintamateriaalivalintoja vaan Cotico Designer auttaa Sinua tilan ja visuaalisen ilmeen suunnittelussa, parketin tai laminaatin valinnasta aina oikeiden maalisävyjen ja tapettien valintaan. Muistathan että huoneistoremontin yhteydessä on kustannustehokasta toteuttaa samalla keittiöremontti- tai kylpyhuoneremontti.

Kodin kiintokalusteet on hyvä päivittää huoneistoremontin yhteydessä. Kiintokalusteet mittojen mukaan.

Kodin kiintokalusteet on hyvä päivittää huoneistoremontin yhteydessä. Kiintokalusteet mittojen mukaan.

Haluatko tehosteseinän, mutta et osaa päättää sisustukseesi sopivaa sävyä tai tapettia, joka sopisi yhteen muun sisustuksesi kanssa. Toisiko hyvän fiiliksen kuitenkin aito tuli ja takka? Säilytystilojen lisäys ratkaisisi monta ongelmaa, mutta et halua mitään tavallisia kaapistoja vaan kenties yksilölliset ja tilaan suunnitellut erikoiskalusteet. Coticolla olemme kiinnostuneita kuulemaan toiveesi ja ratkaisemaan haasteesi.

Uudistuksen yhteydessä tilaratkaisuihin löytyy moninaisia mahdollisuuksia ja ratkaisuja. Liittyvätpä toiveesi isoihin muutostöihin kuten takan rakentamiseen, seinän poistamiseen tai vain remontin ohessa tehtävään seinäpintojen uudistamiseen, huolehdimme puolestasi kaiken luvanvaraisista muutostöistä valmiiseen remontoituun tilaan. Kerro meille mitä sinä haluat sisustuksen tyyliltäsi ja valmistaudu nauttimaan uudistetusta kodista.

Arviokäynti

Ilmaisella arviokäynnillä kotonasi, katsomme yhdessä remontoitavan tilan ja kuuntelemme toiveesi käytettävyydestä, sisustuksesta ja teknisistä vaatimuksista. Kartoitamme remontoitavan tilan sähkö- ja putkitöiden osuuden, sekä muut tarvittavat erikoistyöt. Onnistunut remontti alkaa suunnittelusta ja asiakkaamme toiveiden kuuntelemisesta.

Remonttisuunnitelma

Onnistunut remonttikokonaisuus vaatii hyvän suunnitelman. Yhteistyössä Cotico Consultin ja Cotico Designerin kanssa laadittu remonttisuunnitelma kokoaa yhteen uudistuksen tekijät ja tarvittavat työt, materiaalit sekä kalusteet. Remonttisuunnitelma sisältää remontin- ja LVIS -töiden työohjelman, materiaalit, kalusteet sekä pohjakuvan projektioineen. Remonttisuunnitelma on tarkka työseloste, jonka pohjalta on helppoa ja turvallista kirjoittaa sopimus.

Remonttisopimus

Remonttisopimus on turvallinen. Yksi hinta, yksi sopimus. Sopimuksessa määritellään remontin aikataulu sekä aloitusajankohta. Sopimuksessa noudatamme rakennusalan yleisiä kuluttajasopimusehtoja. Sopimus sisältää remontin kokonaistakuun.

Remontin toteutus

Yhteisesti Cotico teamin kanssa sovitut pelisäännöt yhdistävät toteuttajat saumattomaksi kokonaisuudeksi ja palveluksi. Palvelumme avulla sinun ei tarvitse huolehtia vaan voit keskittyä nauttimaan tulevasta. Cotico Consult huolehtii tarvittavista muutostöiden ilmoituksista sekä eri rakennustyövaiheiden luvanvaraisten säädöksien täyttymisestä.

Remontin valmistuminen

Ennen juhlia kotisi valmistumisen kunniaksi haluamme vielä yhdessä kanssasi todeta, että uudistus on onnistunut ja toiveesi ovat täyttyneet. Lopputarkastuksen jälkeen luovutamme remonttiuudistuksessa dokumentoimamme kuvat remontin työvaiheista sekä huoltokirjan. Huoltokirjamme sisältää tiedot käytetyistä materiaaleista ja tuotteista. Alusta asti oma Cotico Consult on mukana koko uudistuksen ajan arviokäynnistä valmistumiseen.

Katso referenssimme

Lisää kuvia ja ideoita
www.pinterest.com/coticoremontti/

Toteutamme remontteja:
Pirkanmaa Tampere, Nokia, Pirkkala, Kangasala, Ylöjärvi, Lempäälä, Valkeakoski ja Toijala
Hämeenlinna, Riihimäki ja Hyvinkää.
Pääkaupunkiseutu Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Porvoo, Sipoo, Kerava

Varaa ilmainen arviokäynti

Palaa takaisin