Huoneistoremontti – Helsinki keskusta

Tiia Jyrkiäinen
12.8.2016

Antti oli miettinyt kodin vaihtoa, mutta sopivaa uutta kotia ei ollut löytynyt. Nykyinen asunto oli pohjaratkaisultaan loistava sekä sijainti keskustassa miellytti. ”Voisiko remontti olla kuitenkin ratkaisu, jolla nykyisestä kodista tulisi täydellinen?”, niin Antti päätyi ottamaan yhteyttä Coticoon.

Arviokäynnillä kävimme läpi Antin toiveita. Asunto remontoitaisiin kokonaan lukuun ottamatta kylpyhuonetta. Antti oli miettinyt valmiiksi budjetin ja muutamia sisustuksellisia yksityiskohtia, kuten tiili- ja metallinhohtoinen tehosteseinä pitäisi löytyä remonttisuunnitelmasta. Chico koiran toiveena oli mahdollisimman lyhyt ”evakkoaika”, koska kotona on niin kivaa!

Laatimamme remonttisuunnitelma oli Antin mieleen, joten tuumasta toimeen remonttia valmistelemaan!  Ennen remontin aloitusta pidimme kohteessa aloituspalaverin yhdessä Antin ja taloyhtiön edustajan sekä isännöitsijän kanssa. Eritysmainintana remontintekijän näkökulmasta tarkasteltuna voi sanoa, että taloyhtiö oli hoitanut mallikkaasti valmistelut! Hissiin oli varattu tavarankuljetusta varten erityiset suojalevyt, puheenjohtaja lupasi olla avuksi tarvittaessa sekä isännöitsijän kanssa sovittiin heti tarvittavista tarkastuksista.

Remontti valmistui aikataulussa ja tässä lopputulos!

Kuva6

Antin toivoma tiiliseinä pääsi keittiöön! Keittiö uudistettiin remontissa kokonaan, uudet kaapistot, koneet sekä pintamateriaalit. Uuni ja mikro asetettiin päällekkäin, joka helpottaa käytettävyyttä. Yhtenäistä ilmettä luo luja-maalilla maalatut keittiönseinät. Kiiltävä valkoinen taso yhdessä mustien ovien kanssa on niin chic!

Kuva5

Koko asunnon lattia uudistettiin Parlan Saarni Andante, 3-sauva lankkuparketilla. Vaaleat värit luovat hyvän pohjan Antin värikkäälle taiteelle.

Kuva2

Olohuoneestakin voi ihastella Antin kauan toivomaa tiiliseinää!

Kuva3

Vielä sokerina pohjalla metallinhohtomaalilla maalattu hopeinen tehosteseinä sekä uudet liukuovikaapistot, jossa on hopealasi!

Kuva1

Kyllä kelpaa Chico koiran nautiskella ja tottahan hän on kuitenkin se huomion keskipiste!

Kuva7

Ticotico Chico ja Antti. Iso kiitos remonttia oli ihana tehdä teidän kanssa!

#mirrorline #mellano #parla #decorkylpyhuoneet #stark  #hyväfiilis

 

Aiheesta lisää