Kaksion remontti Helsinki – Haaga

Joi
14.7.2016

Oletko etsinyt kotia perinteisin keinoin ja käyttänyt aikaa sopivan kodin löytämiseen? Tiedät silloin miten oikean kodin löytäminen voi viedä paljonkin aikaa. Cotico tarjoaa apua kodin etsintään kun sinulla on tarkoituksena tehdä myös remontti. Palvelumme hyöty on, että tulevan remontin kustannukset pystytään arvioimaan jo ennen asunnon ostoa, näin pysyt budjetissa ja säästät aikaa! Lisäksi näemme myynnissä olevien asuntojen pohjaratkaisuista mahdollisuuksia, jotka muuten jäisivät ehkä huomioimatta.

Tämän kaksion remontti aloitettiin etsimällä asiakkaan toiveiden mukainen koti. Etsimme kaksiota ensisijaisesti Helsingistä, Haagasta. Toiveena asiakkaalla oli autopaikka, parveke ja hyvät julkiset kulkuyhteydet Helsingin keskustaan. Lähtökohtana oli löytää taloyhtiö, jossa putkiremontti olisi tehty mutta muutoin kohde tultaisiin remontoimaan.

Sopiva kohde löytyi kuukauden etsinnän jälkeen Haagasta. Asunto hurmasi avaralla pohjaratkaisulla ja läpitalon huoneisto oli ihastuttavan valoisa. Pohja tarjosi inspiraatioita sisustamiseen ja monenlaisiin tilaratkaisuihin, koska kantavia seiniä ei ollut. Asunnon myyntihinta sekä suunniteltu remontti sopi asiakkaan budjettiin. Taloyhtiöön ei ollut suunnitteilla putkiremonttia vielä pitkään aikaan, joten kylpyhuonekin päädyttiin remontoimaan. Mikä parasta budjetti riitti koko asunnon remonttiin, keittiö-, kylpyhuone-, makuuhuone- ja olohuoneremonttiin. Remontin kokonaishinta sisälsi kaiken: materiaalit, kiintokalusteet, vesikalusteet, sähkö- ja putkityöt sekä remonttityöt suunnitteluineen.

Kuvat ennen remonttia:

Kuva34

Kuva2

Kuva35

Remonttisuunnitelmassa päädyttiin poistamaan vaatehuone jonka tilalle saatiin ruokailu- / työtila. Poistuva säilytystila korvattiin komeroilla ja liukuovikaapistoilla. Pitkään eteiskäytävään saatiin avaruutta ja valoa poistamalla keittiön ja eteisen välinen seinä.

Pohja

Keittiöön tuli hurjasti lisää työtasotilaa ja liesitaso päädyttiin sijoittamaan eri seinälle kuin uuni. Lieden ympärille jää mukavasti tilaa ruokatarjoiluun ja samalla kun ruuat pysyvät liedellä lämpiminä, tämä takaa vaikka nautinnolliset brunssit.

Kuva1

Kuva2

Olohuoneen ruokailu- ja työtilan kattoon rakennettiin alaslasku, joka rajaa tilaa. Pieni työpiste ja tietokone on piilotettu puolikorkeisiin komeroihin, jossa on ulostuleva näppäintaso. Pilari jätettiin trendikkäästi betonille joka käsiteltiin pölyämättömäksi.

Kuva3

Kuva5

Kuva4

Kylpyhuoneen ajattomat materiaalit yhdistyvät uudistetun kodin tyyliin. Kääntyvä suihkuovi tuo tilaa vaikka pyykkitelineelle mutta suojaa vesiroiskeilta. Betonin rouheutta löytyi Harmaa Designilta, joka valmistaa kylpyhuoneen betonihyllyjä piilokiinnityksellä. Wau mikä poikamieslukaali!

#mirrorline #mellano #laattapiste #kaakelikeskus #stark  #harmaadesign

 

Aiheesta lisää