KEITTIÖREMONTTI TAMPEREEN PYYNIKILLÄ

Tiia Jyrkiäinen
15.6.2017

Keittiöremontti Tampereen Pyynikillä toteutettiin kokonaispalveluna. Asiakkaalla oli toiveena ajaton kiiltävän valkoinen keittiö, mutta muutoin keittiön toiminteet haluttiin säilyttää entisellään. Keittiön ovimallistossa on valittavana monia valkoisen eri sävyjä, mutta asiakas päätyi puhtaan valkoiseen sävyyn, joka toistaa upeasti ulkoa tulevan valon.

Keittiöremontti

Puhtaan valkoisten ovien rinnalle haluttiin välitilaksi valkoinen rautavapaa lasi joka ei viherrä kuten tavallinen lasi. Entisten kaapistojen tilalle valittiin nykyaikaisia hidastavia laatikostoja. Esimerkiksi mausteet sijoitettiin laatikostoon lieden viereen, josta niitä on luonteva käyttää.

Tampereella keittiöremontti

Yksityiskohdat kruunaavat tämän keittiön! Tapwell EVO kultainen keittiöhana yhdessä kultaisten keittiövetimien kanssa sekä marmorinen keittiöntaso on vaan niin CHIC!

Keittiön valaistus

Pieni juju piiloutuu nurkan taakse, avohylly, joka aukeaa sivulle! Valaistuhylly ja kauniit esineet ovat kiva yksityiskohta ja yllätys ruokapöytään istahtaville.

Kylpyhuonekalusteet

Keittiöremontin yhteydessä päädyttiin tekemään uudistus kylpyhuoneeseen. Ilme muuttui kertaheitolla kun entinen kuusipaneeli maalattiin valkoisella ja kalusteet päivitettiin uusiin moderneihin malleihin. Samalla kylpyhuoneeseen saatiin jopa pientä kodinhoitotilan tuntua ja ennen kaikkea raikasta fiilistä!

Ihanan tyylikäs ja aurinkoinen koti!

Aiheesta lisää