Keittiöremontti

CO_valimerkki
Joi

Keittiöremontti kokonaispalveluna. Cotico kokonaispalvelu on kehitetty helpoksi ja turvalliseksi niin, ettei sinun tarvitse huolehtia itse mistään. Kodin remontteihin erikoistuneet Cotico Designer ja Cotico Consult huolehtivat keittiöremontin alusta loppuun Sinun toiveidesi mukaan. Turvalliseen kokonaispalveluumme sisältyy tila- ja tekninen suunnittelu, suojaus ja purku, asennus, sähkö- ja putkityöt, rahdit ja toimitukset, kokonaistakuu sekä tarvittaessa rahoitus. Keittiöremontti kokonaispalveluna on turvallinen valinta kun haluat pysyä budjetissa.

Laadukkaat kotimaiset keittiöt toiveidesi mukaan.

Laadukas kotimainen keittiö toiveidesi mukaan.

Keittiöremontti alkaa aina ammattimaisella tila- ja teknisellä suunnitelmalla, jossa huomioimme lakisääteiset kartoitukset kuten asbesti- ja haitta-ainekartoitukset. Keittiöremonteissa käytämme Suomen johtavia kaluste- ja materiaalitoimittajia, näin voimme varmistua laadukkaasta lopputuloksesta. Keittiömallistosta löytyy eri sisustustyyleihin sopivia kalusteovia, maalattuja-, kalvo- ja puuovia. Ovimalleihin voit valita perussävyjen lisäksi jopa oman sävyn sekä tietenkin kiiltoasteen. Vetimetön ovi vai perinteinen vedin, vaihtoehtoja löytyy. Keittiötasoissa valittavana on laminaatti-, puu- tai kivitaso. Kodinkoneet toimitamme osana kokonaispalvelua. Kaikissa materiaali- ja kalustevalinnoissa Sinua palvelee Cotico Designer, henkilökohtainen suunnittelija koko remontin ajan.

Keittiömallistossamme on valittavissa monia keittömekanismeja ja ovityylejä.

Keittiömallistossamme on valittavissa monia keittömekanismeja ja ovityylejä.

Näe kotisi uudella silmällä! Haluaisitko oleskelutilan yhteydessä olevan avokeittiön, jossa kokkaaminen sujuu samalla kun rupattelet vieraiden kanssa. Uudistuksen yhteydessä keittiön sisustus tarjoaa moninaiset mahdollisuudet ja ratkaisut. Liittyvätpä toiveesi isoihin muutostöihin kuten keittiön siirtämiseen, seinän poistamiseen tai vain remontin ohessa tehtävään keittiökalusteiden uudistamiseen, Cotico toteuttaa unelmasi. Kerro meille mitä Sinä haluat keittiöltäsi ja valmistaudu nauttimaan uudistetusta keittiöstä. Huolehdimme puolestasi kaiken, luvanvaraisista muutostöistä asbesti- ja haitta-ainekartoituksiin.

Arviokäynti

Ilmaisella arviokäynnillä kotonasi, katsomme yhdessä remontoitavan tilan ja kuuntelemme toiveesi käytettävyydestä, sisustuksesta ja teknisistä vaatimuksista. Kartoitamme remontoitavan tilan sähkö- ja putkitöiden osuuden, sekä muut tarvittavat erikoistyöt. Onnistunut remontti alkaa suunnittelusta ja asiakkaamme toiveiden kuuntelemisesta.

Remonttisuunnitelma

Onnistunut remonttikokonaisuus vaatii hyvän suunnitelman. Yhteistyössä Cotico Consultin ja Cotico Designerin kanssa laadittu remonttisuunnitelma kokoaa yhteen uudistuksen tekijät ja tarvittavat työt, materiaalit sekä kalusteet. Remonttisuunnitelma sisältää remontin- ja LVIS -töiden työohjelman, materiaalit, kalusteet sekä pohjakuvan projektioineen. Remonttisuunnitelma on tarkka työseloste, jonka pohjalta on helppoa ja turvallista kirjoittaa sopimus.

Remonttisopimus

Remonttisopimus on turvallinen. Yksi hinta, yksi sopimus. Sopimuksessa määritellään remontin aikataulu sekä aloitusajankohta. Sopimuksessa noudatamme rakennusalan yleisiä kuluttajasopimusehtoja. Sopimus sisältää remontin kokonaistakuun.

Remontin toteutus

Yhteisesti Cotico teamin kanssa sovitut pelisäännöt yhdistävät toteuttajat saumattomaksi kokonaisuudeksi ja palveluksi. Palvelumme avulla sinun ei tarvitse huolehtia vaan voit keskittyä nauttimaan tulevasta. Cotico Consult huolehtii tarvittavista muutostöiden ilmoituksista sekä eri rakennustyövaiheiden luvanvaraisten säädöksien täyttymisestä.

Remontin valmistuminen

Ennen juhlia kotisi valmistumisen kunniaksi haluamme vielä yhdessä kanssasi todeta, että uudistus on onnistunut ja toiveesi ovat täyttyneet. Lopputarkastuksen jälkeen luovutamme remonttiuudistuksessa dokumentoimamme kuvat remontin työvaiheista sekä huoltokirjan. Huoltokirjamme sisältää tiedot käytetyistä materiaaleista ja tuotteista. Alusta asti oma Cotico Consult on mukana koko uudistuksen ajan arviokäynnistä valmistumiseen.

Katso referenssimme

Lisää kuvia ja ideoita
www.pinterest.com/coticoremontti/

Toteutamme remontteja:
Pirkanmaa Tampere, Nokia, Pirkkala, Kangasala, Ylöjärvi, Lempäälä, Valkeakoski ja Toijala
Hämeenlinna, Riihimäki ja Hyvinkää.
Pääkaupunkiseutu Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Porvoo, Sipoo, Kerava

Varaa ilmainen arviokäynti

Palaa takaisin