Kylpyhuoneremontti

CO_valimerkki
Joi

Kylpyhuoneremontti kokonaispalveluna. Cotico kokonaispalvelu on kehitetty helpoksi ja turvalliseksi niin, ettei Sinun tarvitse huolehtia itse mistään. Kodin remontteihin erikoistuneet Cotico Designer ja Cotico Consult huolehtivat kylpyhuoneremontin alusta loppuun toiveidesi mukaan. Turvalliseen kokonaispalveluumme sisältyy tila- ja tekninen suunnittelu, suojaus ja purku, asennus, sähkö- ja putkityöt, rahdit ja toimitukset, kokonaistakuu sekä tarvittaessa rahoitus. Kylpyhuoneremontti kokonaispalveluna on turvallinen valinta kun haluat pysyä budjetissa.

Onnistunut kylpyhuoneremontti kokonaispalveluna.

Onnistunut kylpyhuoneremontti kokonaispalveluna.

Kylpyhuoneremontti alkaa aina ammattimaisella tila- ja teknisellä suunnitelmalla, jossa huomioimme lakisääteiset kartoitukset kuten asbesti- ja haitta-ainekartoitukset. Kylpyhuoneen purkamisen jälkeen teemme kosteusmittaukset ja tarkistamme rakenteiden kunnon sekä ilmanvaihdon toimivuuden. Tarkastuksen jälkeen aloitamme kylpyhuoneen rakentamisen määräysten mukaisesti. Käyttämämme vedeneriste on VTT:n sertifioima. Kylpyhuoneremontti kokonaispalveluna sisältää sähkö- ja putkityöt, joten pysyt budjetissa ja säästyt ikäviltä yllätyksiltä.

Sisustussuunnittelijamme auttavat sinua materiaalien ja kalusteiden valinnassa. Kylpyhuonremontti kokonaispalveluna on turvallinen valinta.

Sisustussuunnittelijamme auttavat sinua materiaalien ja kalusteiden valinnassa. Kylpyhuoneremontti kokonaispalveluna on turvallinen valinta.

Kalusteita saat valita vapaasti, emme rajoita valintojasi. Suosittelemme valitsemaan Suomen johtavien kaluste- ja materiaalitoimittajien kalusteita, näin voimme varmistua laadukkaasta lopputuloksesta ja toimitusten sujuvuudesta. Cotico Designer auttaa Sinua kylpyhuoneen tila- ja visuaalisen ilmeen suunnittelussa. Kauttamme saat yksilöidyn ja tyyliisi sopivan kylpyhuoneen.

Näe kotisi uudella silmällä! Haaveiletko nykyaikaisesta ja viihtyisästä kylpyhuoneesta, joka toimii kiireisinäkin aamuina rentouttavana tilana. Isossa perheessä rutiinit yksinkertaisesti sujuvat paremmin kahden pesualtaan ja toimivan pyykkihuollon ansiosta. Mietitkö suihkun siirtoa toiselle seinälle, suurempia säilytystiloja ja parempaa valaistusta, et vain tiedä miten sen tekisit? Me

Coticolla olemme kiinnostuneita ratkaisemaan haasteesi. Liittyvätpä toiveesi isoihin muutostöihin tai vain remontin ohessa tehtävään freesimpään ilmeeseen, Cotico® ratkaisee. Huolehdimme puolestasi kaiken, luvanvaraisista muutostöistä valmiiseen remontoituun tilaan. Kerro meille mitä sinä haluat kylpyhuoneeltasi ja valmistaudu nauttimaan uudistetusta kylpyhuoneesta!

Arviokäynti

Ilmaisella arviokäynnillä kotonasi, katsomme yhdessä remontoitavan tilan ja kuuntelemme toiveesi käytettävyydestä, sisustuksesta ja teknisistä vaatimuksista. Kartoitamme remontoitavan tilan sähkö- ja putkitöiden osuuden, sekä muut tarvittavat erikoistyöt. Onnistunut remontti alkaa suunnittelusta ja asiakkaamme toiveiden kuuntelemisesta.

Remonttisuunnitelma

Onnistunut remonttikokonaisuus vaatii hyvän suunnitelman. Yhteistyössä Cotico Consultin ja Cotico Designerin kanssa laadittu remonttisuunnitelma kokoaa yhteen uudistuksen tekijät ja tarvittavat työt, materiaalit sekä kalusteet. Remonttisuunnitelma sisältää remontin- ja LVIS -töiden työohjelman, materiaalit, kalusteet sekä pohjakuvan projektioineen. Remonttisuunnitelma on tarkka työseloste, jonka pohjalta on helppoa ja turvallista kirjoittaa sopimus.

Remonttisopimus

Remonttisopimus on turvallinen. Yksi hinta, yksi sopimus. Sopimuksessa määritellään remontin aikataulu sekä aloitusajankohta. Sopimuksessa noudatamme rakennusalan yleisiä kuluttajasopimusehtoja. Sopimus sisältää remontin kokonaistakuun.

Remontin toteutus

Yhteisesti Cotico teamin kanssa sovitut pelisäännöt yhdistävät toteuttajat saumattomaksi kokonaisuudeksi ja palveluksi. Palvelumme avulla sinun ei tarvitse huolehtia vaan voit keskittyä nauttimaan tulevasta. Cotico Consult huolehtii tarvittavista muutostöiden ilmoituksista sekä eri rakennustyövaiheiden luvanvaraisten säädöksien täyttymisestä.

Remontin valmistuminen

Ennen juhlia kotisi valmistumisen kunniaksi haluamme vielä yhdessä kanssasi todeta, että uudistus on onnistunut ja toiveesi ovat täyttyneet. Lopputarkastuksen jälkeen luovutamme remonttiuudistuksessa dokumentoimamme kuvat remontin työvaiheista sekä huoltokirjan. Huoltokirjamme sisältää tiedot käytetyistä materiaaleista ja tuotteista. Alusta asti oma Cotico Consult on mukana koko uudistuksen ajan arviokäynnistä valmistumiseen.

Katso referenssimme

Lisää kuvia ja ideoita
www.pinterest.com/coticoremontti/

Toteutamme remontteja:
Pirkanmaa Tampere, Nokia, Pirkkala, Kangasala, Ylöjärvi, Lempäälä, Valkeakoski ja Toijala
Hämeenlinna, Riihimäki ja Hyvinkää.
Pääkaupunkiseutu Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Porvoo, Sipoo, Kerava

Varaa ilmainen arviokäynti

Palaa takaisin