Rekrytointi

 

CO_valimerkki

Cotico on kotien ja liiketilojen kokonaisvaltaiseen remontointiin ja suunnitteluun erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Yritys toimii tällä hetkellä Pirkanmaalla ja Uudellamaalla.  Meille on tärkeää korkealaatuiset remontit, kokonaispalveluna suunnittelusta toteutukseen. Kysynnän kasvaessa haemme asiakaslähtöisen ajattelutavan omaavia remontoinnin ja rakentamisen ammattilaisia. Lue lisää kiinnostavista työtehtävistämme Cotico:lla ja liity mukaan iloiseen Cotico tiimiin.

Cotico Consult, vastaa yrittäjänä remonttien myynnistä ja projektin johdosta Cotico konseptin mukaisesti.
Cotico Designer, vastaa yrittäjänä remonttien tilasuunnittelusta ja materiaalivalinnoista Cotico konseptin mukaisesti.
Cotico Builder, vastaa yrittäjänä remontin toteutuksesta alusta loppuun Cotico konseptin mukaisesti.

AVOIMET TYÖPAIKAT

COTICO CONSULT HELSINKI
Oletko myynnin ja projektinjohdon ammattilainen joka ymmärtää remontoinnin haasteet? Omaat asiakaslähtöisen ajattelutavan ja haluat tarjota asiakkaalle laadukasta palvelua. Ymmärrät yhteistyön merkityksen ja vastaat yhdessä Cotico tiimin kanssa projektin hoidosta alusta loppuun.

Voit olla rakennusalan insinööri tai myynnin ammattilainen, joka tuntee remontoinnin ja rakentamisen salat. Nautit projektinjohdosta, ongelmanratkaisusta ja ratkaisumyynnistä. Vastuullasi on remonttien projektinjohto, myynnistä valmiiseen remontoituun kohteeseen. Käytössäsi on Coticon vahva ammattilaisverkoston tuoma tuki sekä toimit läheisessä yhteistyössä suunnittelijan Cotico Desinger kanssa.

Cotico remonttien asiakaslähtöinen toimintamalli ja valmis konsepti sekä inspiroiva markkinointi antavat mahdollisuuden tehdä mielekästä työtä kannustavissa tiimeissä. Pilke silmäkulmassa ja asioiden katsominen uudella tavalla ovat osa palveluasennettamme.

Edellytämme sinulta:
– Olet valmis toimimaan Cotico konseptin mukaisesti
– Sinulla on valmius kouluttautua tehtävään
– Olet itsenäinen yrittäjä
– Oman auton käyttöä

Lähetä vapaamuotoinen hakemus rekry@cotico.fi ja Cv sekä liitä mukaan todistukset, suositukset, referenssit ja valokuva itsestäsi.

Ota rohkeasti yhteyttä, saatat olla seuraava huippumyyjä iloisessa joukossamme!