Saunaremontti

CO_valimerkki
Joi

Saunaremontti kokonaispalveluna. Cotico kokonaispalvelu on kehitetty helpoksi ja turvalliseksi, niin ettei Sinun tarvitse huolehtia itse mistään. Kodin remontteihin erikoistuneet Cotico Designer ja Cotico Consult huolehtivat saunaremontin alusta loppuun toiveidesi mukaan. Turvalliseen kokonaispalveluumme sisältyy tila- ja tekninen suunnittelu, suojaus ja purku, asennus, sähkö-ja putkityöt, rahdit ja toimitukset, kokonaistakuu ja tarvittaessa rahoitus. Saunaremontti kokonaispalveluna on turvallinen valinta kun haluat pysyä budjetissa.

Saunaremontti alkaa aina ammattimaisella tila- ja teknisellä suunnitelmalla, jossa huomioimme lakisääteiset kartoitukset kuten asbesti- ja haitta-ainekartoitukset. Saunan purkamisen jälkeen teemme kosteusmittaukset ja tarkistamme rakenteiden sekä eristeiden kunnon. Saunan ilmanvaihto on osa toimivaa saunaa, minkä vuoksi tarkistamme myös ilmanvaihdon toimivuuden. Tarkastuksen jälkeen aloitamme kylpyhuoneen rakentamisen määräysten mukaisesti. Saunaremonteissa vaihdamme aina automaattisesti alumiinipaperit. Teemme tarvittavat lisäkoolaukset ja tuennat lauteille. Käyttämämme vedeneriste on VTT:n sertifioima. Saunaremontti kokonaispalveluna sisältää myös sähkötyöt.

Harvian saunat tehdään aina mittojen mukaan. Valittavissa on laajamallisto perinteisistä saunoista moderneihin ratkaisuihin.

Harvian saunat tehdään aina mittojen mukaan. Valittavissa on laajamallisto perinteisistä saunoista moderneihin ratkaisuihin.

Saunanlauteet tehdään aina yksilöllisesti mittojen mukaan. Valittavana on materiaaleja kuten lämpöhaapa, leppä, haapa erikoisempia puulajeja sekä sävytyksiä valkoisesta harmaaseen. Nykyään suositaan kelluvia, niin sanottuja yhtenäisiä alalauteita, joihin upotetaan kiuas. Lisäilmettä saunaan saadaan haapa- ja leppäpaneelin sijaan erilaisilla saunan seinäpaneeleilla, kuten esimerkiksi sormipaneeleilla, kapeapaneeleilla tai uritetulla erikoispaneelilla. Saunan laude-, seinä-, lattia- ja kaidemateriaalivalinnoissa Sinua auttaa Cotico Designer. Suunnitelmissa huomioimme lauteisiin integroidut led-valaisimet ja tietenkin turvallisuutta lisäävät perussiivousvalaisimet. Muistathan, että lasiseinän asentaminen kylpyhuoneen ja saunan väliin onnistuu helposti remontin yhteydessä. Lasiseinän asentaminen vaatii yleensä aina myös kylpyhuoneen remontin, mikäli seinärakenteita joudutaan remontin yhteydessä purkamaan.

Harvian suositut kiuasmallit ovat aina olleet tuoteryhmänsä edelläkävijöitä - tyylikkäitä, kestäviä ja taloudellisia. Käyttömukavuudessa ja monipuolisessa mallistossa näkyy hyvän suunnittelun jälki.

Harvian suositut kiuasmallit ovat aina olleet tuoteryhmänsä edelläkävijöitä – tyylikkäitä, kestäviä ja taloudellisia. Käyttömukavuudessa ja monipuolisessa mallistossa näkyy hyvän suunnittelun jälki.

Kotisi on muutoin täydellinen, mutta sauna puuttuu etkä tiedä onnistuuko toteutus jälkikäteen. Toivoisit leveämpiä lauteita voidaksesi nautiskella täysin siemauksin löylyistä, et vain tiedä mistä löytäisit sopivan laudemallin ja mikä olisi oikea materiaali. Mielessäsi on käynyt saunan valaistuksen parantaminen, mutta tarjolla olevat valaistusratkaisut eivät ole mieleesi ja lasiseinäkään ei tarjoa riittävästi valoa. Me Coticolla olemme kiinnostuneita kuulemaan toiveesi ja ratkaisemaan haasteesi.

Uudistuksen yhteydessä saunan sisustus tarjoaa moninaiset mahdollisuudet ja ratkaisut. Liittyvätpä toiveesi isoihin muutostöihin kuten saunan jälkiasentamiseen tai vain remontin ohessa tehtäviin uniikkeihin lauteisiin, Cotico ratkaisee. Huolehdimme puolestasi kaiken, luvanvaraisista muutostöistä valmiiseen remontoituun tilaan. Kerro meille mitä sinä haluat saunaltasi ja valmistaudu nauttimaan uudistetusta saunasta!

Arviokäynti

Ilmaisella arviokäynnillä kotonasi, katsomme yhdessä remontoitavan tilan ja kuuntelemme toiveesi käytettävyydestä, sisustuksesta ja teknisistä vaatimuksista. Kartoitamme remontoitavan tilan sähkö- ja putkitöiden osuuden, sekä muut tarvittavat erikoistyöt. Onnistunut remontti alkaa suunnittelusta ja asiakkaamme toiveiden kuuntelemisesta.

Remonttisuunnitelma

Onnistunut remonttikokonaisuus vaatii hyvän suunnitelman. Yhteistyössä Cotico Consultin ja Cotico Designerin kanssa laadittu remonttisuunnitelma kokoaa yhteen uudistuksen tekijät ja tarvittavat työt, materiaalit sekä kalusteet. Remonttisuunnitelma sisältää remontin- ja LVIS -töiden työohjelman, materiaalit, kalusteet sekä pohjakuvan projektioineen. Remonttisuunnitelma on tarkka työseloste, jonka pohjalta on helppoa ja turvallista kirjoittaa sopimus.

Remonttisopimus

Remonttisopimus on turvallinen. Yksi hinta, yksi sopimus. Sopimuksessa määritellään remontin aikataulu sekä aloitusajankohta. Sopimuksessa noudatamme rakennusalan yleisiä kuluttajasopimusehtoja. Sopimus sisältää remontin kokonaistakuun.

Remontin toteutus

Yhteisesti Cotico teamin kanssa sovitut pelisäännöt yhdistävät toteuttajat saumattomaksi kokonaisuudeksi ja palveluksi. Palvelumme avulla sinun ei tarvitse huolehtia vaan voit keskittyä nauttimaan tulevasta. Cotico Consult huolehtii tarvittavista muutostöiden ilmoituksista sekä eri rakennustyövaiheiden luvanvaraisten säädöksien täyttymisestä.

Remontin valmistuminen

Ennen juhlia kotisi valmistumisen kunniaksi haluamme vielä yhdessä kanssasi todeta, että uudistus on onnistunut ja toiveesi ovat täyttyneet. Lopputarkastuksen jälkeen luovutamme remonttiuudistuksessa dokumentoimamme kuvat remontin työvaiheista sekä huoltokirjan. Huoltokirjamme sisältää tiedot käytetyistä materiaaleista ja tuotteista. Alusta asti oma Cotico Consult on mukana koko uudistuksen ajan arviokäynnistä valmistumiseen.

Katso referenssimme

Lisää kuvia ja ideoita
www.pinterest.com/coticoremontti/

Toteutamme remontteja:
Pirkanmaa Tampere, Nokia, Pirkkala, Kangasala, Ylöjärvi, Lempäälä, Valkeakoski ja Toijala
Hämeenlinna, Riihimäki ja Hyvinkää.
Pääkaupunkiseutu Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Porvoo, Sipoo, Kerava

Varaa ilmainen arviokäynti

Palaa takaisin