Toimitilaremontit

CO_valimerkki
Joi

Toteutamme toimitilojen ja liikehuoneistojen uudistuksia pienille ja keskisuurille yrityksille. Kokonaisvaltainen korjausurakointi suunnittelusta toteutukseen on vaihtoehto kun haluat uudistuksen tapahtuvan vaivattomasti ja tehokkaasti.

Tehokas vai inspiroiva työympäristö? Yrityksen tilat, aulatiloista muihin yhteisiin tiloihin viestivät yritystoiminnasta tärkeitä asioita asiakkaille ja sidosryhmille unohtamatta yrityksesi henkilökuntaa. Suunnittelussa huomioimme yrityksen brändin mukaisen ilmeen ja arvomaailman. Suunnittelumme pohjautuu käyttäjien ergonomisiin sekä tilankäytöllisiin vaateisiin. Coticolla olemme kiinnostuneita kuulemaan toiveesi ja ratkaisemaan haasteesi.

Huomioimme talotekniset vaateet kuten LVIS-, ilmastointi-, turvallisuus- ja data järjestelmien toimivuuden suunnittelussa. Erikoissuunnitelmat tukevat kokonaisuutta ja pystymme toteuttamaan uniikkeja kalusteratkaisuja kuten aulatilojen infokalusteita integroiduilla datajärjestelmillä.

Tilojen käyttötarkoituksien muuttuessa hoidamme luvanvaraiset suunnitelmat ja viranomaisyhteydet.

Kokonaisvaltainen korjausurakointi pieniin ja keskisuuriin yrityksiin, tehosta käytettävyyttä ja lisää mukavuutta! Varmista että investointi tuottaa!

Varaa ilmainen arviokäynti

Lisää kuvia ja ideoita
www.pinterest.com/coticoremontti/

Palaa takaisin